Asociatia pentru Drepturile Producatorilor de Fonograme din Romania

Misiune
    Cine suntem
    Ce facem
    Rapoarte anuale
    Cariere
    Link-uri utile
    Contact
Concurenta
 

ADPFR, este un organism de gestiune colectiva ce are ca obiect de activitate principal colectarea si repartizarea remuneratiilor cuvenite titularilor de drepturi conexe, producatori de fonograme, romani si straini, ale caror fonograme sunt utilizate pe teritoriul Romaniei.

ADPFR promoveaza drepturile patrimoniale ale producatorilor de fonograme si desfasoara toate activitatile necesare pentru respectarea drepturilor membrilor sai si pentru combaterea pirateriei, reprezentand in acest scop pe membrii sai in fata tuturor autoritatilor publice.

ADPFR sustine interesele membrilor sai pentru asigurarea unei industrii muzicale competitive bazate pe sanse egale intre toti producatorii de fonograme si militeaza pentru imbunatatirea legislatiei in domeniu si pentru elaborarea unor coduri pentru cele mai bune practici in piata muzicala.

Asociatia pentru Drepturile Producatorilor de Fonograme din Romania (A.D.P.F.R.) a fost infiintata prin sentinta civila nr. 60/2006 pronuntata de catre Judecatoria Sectorului 3, si este inregistrata in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 1979/A/2006, cod de inregistrare fiscala 18667695;

A.D.P.F.R. este constituita si functioneaza ca organism de gestiune colectiva a drepturilor conexe ale membrilor sai - producatori de fonograme in domeniul muzical, conform Deciziei Directorului General al O.R.D.A. nr. 206 din 30.06.2006, publicata ÎN MONITORUL OFICIAL nr. 589 din 7 iulie 2006.

Asociatia pentru Drepturile Producatorilor de fonograme - ADPFR isi desfasoara activitatea pe baza urmatoarelor principii fundamentale:

 - egalitatea de sanse pentru toti producatorii de fonograme si inlaturarea tuturor discriminarilor;

 - protejarea,dezvoltarea si valorificarea drepturilor conexe dreptului de autor recunoscute de lege ale producatorilor de fonograme;

 - promovarea unui sistem concurential in domeniul industriei fonografice si combaterea pirateriei;

 - initierea si mentinerea unui parteneriat cu institutiile publice si cu alte ONG-uri din tara si din strainatate.

 

Termeni si conditii  • Politica de confidentialitate  • Harta site  • Contact
©  Asociatia pentru Drepturile Producatorilor de Fonograme din Romania - 2012